Kuka sanoi että tämä on helppoa..?

Julistin tämän työpäivän markkinointipäiväks, toisinsanoen mietintäpäivä. Facebookissa pitäisi saada firman sivut jakoon ja päivittää jotain kivaa, eli tutkintatyötä periaatteessa teen, että mikä ihmisiä oikeasti kiinnostaa. Ei ole ollenkaa kekseliäs taikka visuaalinen olo tänään. Tavallisesti ideoita tulee heti monta mutta nyt lyö taas niin tyhjää. Päätinpäs sitte avautua täällä asiasta, ehkä tässä kirjottaessa tulee jotain mieleen. Firman instaki jääny taas vähän huomiotta vaikka lupasin itselleni että päivitän sitä aktiivisemmin. Hävettää ihan ku ei sitte tuukaan mitää sinne laitettua.

Tää viikko on oikeastaan lähteny ihan mukavasti käyntiin. Vähän väsyny oon ollu ku taas tullu juteltua shaissee whatsapissa yömyöhään ja eilen illalla yks kaveri kävi moikkaamassa mua. Tänää vois vain olla kämpillä yksikseni ja nauttia syksystä. Eilen kävin porukoillekki viemässä vähän valokuvia. Oon varmaan vuoden jo äiskälle luvannu että tuon niitä kuvia sille, mutta parempi myöhään ku ei millonkaan. Jepualleki vein tikulla kuvia viikonloppuna, meidän yhteisistä illoista oli muutama kuva tallentunu. Nauroin ihan vääränä ku kattelin niitä läpi, on meillä vaan ollu sen verran hauskaa näinä viitenä vuotena ku oon siellä pyöriny.

Ei tästä ideatuokiosta oikeen täällä tullu mitään, jos siirtyis taas pyörimään tuonne internetin ihmeelliseen maailmaan tutkimaan..

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...