Kosinta 16.8.2015

Kuten suurin osa on varmaan jo facesta lukenut niin mentiin sunnuntaina kihloihin. Kiitän kaikkia onnitteluista, kukista, työkavereita kakusta ja Härmä Pullingia siitä, että tämä edes onnistui.

Olen saanu kertoa tarinan sunnuntaista maanantaina about viisi kertaa, jotenka pitäähän tästä nyt tehdä kirjallinen versiokin. Vastaan tästä edespäin vain ”KVG” jos joku kysyy. Noh ei, onhan täsä kyllä kerrottavaakin, että kelpaa kyllä leveillä.

Oltiin tosiaan suunniteltu että lähdetään sunnuntaina Härmän tractor pullingin SM-kisoihin. Tiesin jo ennestään että jonkulainen yllätys on tulossa tämän kuun aikana, mutta en todellakaan sitä, että se tulisi nyt jo. Mulla oli käyny mielessä, että täydellinen yllätys olisi jos Pete kosis mua. Mutta ne ajatukset sivutin heti, että en pety jos yllätys onkin joku muu.

Lauantai-iltana tällä paremmalla puoliskollani oli vaikeuksia saada unta, taisin jopa mainita että sen sydän hakkaa tosi tiuhaan. En kumminkaan sen enempää asiaa lähtenyt avaamaan, vaan nukahdin. Se että onko se saanu nukuttua laisinkaan on eri asia. Automatka Härmäänki oli hiljasempi ku yleensä, mutta en sanonu siitä mitään sillä ei se oikeestaan mua haitannu vaikka välillä ollaanki hiljaa ku muuten ollaan kokoajan äänessä.

Paikan päällä läydettiin parhaat paikat, siinä about 40-50m kohdalla ja selostajakin oli ihan lähellä. Siinä aika kului mukavasti ja ku oli hyvä ilma niin sai vähän aurinkoakin otettua. Peteki oli kuulemma tässä kohtaa itsekin ihan rauhallisin mielin asian suhteen. Sitten tuli se hetki, selostaja alkoi puhumaan että on ratatarkastuksen aika ja sen suorittaa satunnaisesti yleisöstä valittu henkilö. Erittäin satunnaistahan se oli kun lause jatkui.. ”tässä lähettyviltä pitäisi löytyä Linda Hägglund, onko hän paikalla?”. Mun nimi saatiin toistaa kahdesti ennenku tajusin, että mun pitää vissiin oikeasti lähteä sinne kaikkien eteen. Peteltä taisin kysyä että ”mikä homma tää nyt on?”. Mutta ei se kuulemma tienny. Itse mietin että oonko johonki arvontaan osallistunu, vai mistä ne tiesi mun nimen ja miksi minä. Se että mä en siellä radallakaan tajunnu mistä on kyse on niin tyhmää. Pete tuli mun mukaan ja ainut mitä mä mietin oli, että miten voin kuvaita tällasta rataa sillä tavalla että se kuulostaa fiksulta. Totesin että kun multa kysytään mitä mieltä olen, vastaan että ”kyllähän tällä kelpaa ajella”. Vasta siinä vaiheessa kun selostaja antoi mikin Petelle mä tajusin mistä on kyse. Oikeastaan siinäki hetken ajattelin ensin että ”ei älä nyt odota mitään kosintaa ei se kumminkaa”. Mä en tiedä edes mitä muuta se olis siinä voinu tehdä muutaku kosia ja senhän se teki. Olin hyvin yllättyny. Yleisöstä tais joku jopa huutaa kesken kaiken että ”polvistu jo”. Niinhän hän myös teki. En osannut vastata muutakuin tottakai. Enpäs olisi mitään muuta toivonutkaan, ku että se haluaa viettää lopun elämänsä mun kanssa. Sain sormuksenkin heti. Herra mies oli näppäränä saanu jopa oikean kokoisen jotenka ei tarvitse lähteä vaihtamaan kokoa.

Te ette tiedäkään kuinka onnellinen olen. Mä en muista paljon mitään tästä, enkä varsinkaan loppu kisasta. Olin liian fiiliksissä siitä, että pääsin kihloihin mun unelmien miehen kanssa.

Tosiaan siellä oli ylen kamerat paikalla, mutta oletettavasti tätä ei sentääs näytetä lähetyksessä. Mutta Härmä Pulling oli kyllä taltioinut tämän ja lähettivät sen meille, jotenka todistusaineistoa löytyy. Ehkä me se häissä sitten näytetäänkin, ehkä.

image

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...