Kokkolan pisimmät treffit osa 8

Noin vain on taas kesä, tämän viikon sää on ollu aivan mahtava. Harmittaa niin paljon tällä hetkellä, että ei ole lomaa nyt ja että on konttoritöissä. Odottelen kovasti lomaa jo nyt, vaikka siihen on vielä kaksi kuukautta. Lueskelin noita vanhoja kirjoituksia läpi ja muistui mieleen kuinka kivaa meillä oli lomalla. Kun sai vain olla kahdestaan, eikä oikeastaan tarvinu tehdä mitään. Nyt meidän on ”pakko” käydä koirien kans pihalla, mutta siihenpä meidän pakolliset tehtävät sitten jäikin.

Meillä on taas kotona pieni kaaos, olohuoneessa ilmeni viime kuun alkupuolella vesivahinko. Mistä tuli nyt vähän isompi soppa ku ajattelin. Jotenka meillä on taas kaunis järjestys olohuoneessa kun ollaan jouduttu rajamaan puoli olohuonetta pois käytöstä. Voitte varmaan kuvitella, että hermot on vähän kireellä kun kotona on tällainen kaaos, töissä kiire, eikä öisin saa nukuttua kunnolla. Aivan mahtava kombo kertakaikkiaan. Mutta tilanteeseen nähden me ollaan pärjätty suht hyvin. Pieniä räjähdyksiä aina välillä molemmin puolin, mutta sen jälkeen jäädään yleensä juttelemaan ja ihmettelemään miksi meillä on tällasta.

Se on oikeastaan meidän avaintekijä, että pystytään aina loppujenlopuksi puhumaan asiasta ihan ihmisittäin. Huomaan iteki miten pikkuhiljaa etenen myös tässä asiassa. Olen oikeastaan perusluonteeltani aika periksiantamaton. Toki useasti sanon, että ”äh antaa olla, aivan sama” mutta joka kerta sen lauseen jälkeen jatkan. Samaten mulla on suuri tarve olla aina oikeassa ja todistaa se, että olen oikeassa vaikka kukaan ei väittiäiskään vastaan. Tämäkin toki on aika rasittva piirre, mutta alan vähitellen antamaan siinäkin periksi ja osaan sanoa, että ”okei, mä sössin.. sä oot oikeassa”.

Se on jännä miten sitä puolentoista vuoden aikana muuttuukin niin paljon. Me ollaan molemmat nykyään aika erillaisia kuin tämän tarinan ensimmäisessä osassa. Mutta edelleen tuntuu siltä, että me kuulutaan yhteen. Vaikka me kasvetaan ja muututaan niin me tehdään se yhdessä. Näkisin, että me muututaan toistemme ansiosta ja molemmat parempaan suuntaan. En siis halua herra miestä muuttaa, haluan vain että se on onnellinen. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että se on oikeasti onnellinen mun kans. Ei kai se muuten jaksais mua ja kaikkea säätöä mun takia tai suunnittelis näin suuria asioita tulevaisuuteen.. 😉

#loveofmylife 💕

Kuva, jonka Linda Hägglund (@lindahagglunds) julkaisi

Ilahduta minua kommentilla...