Kokkolan pisimmät treffit osa 3

Vihdoin sain aikaseks kirjotella vähän lisää miten menee. Tai oikeestaan nyt on yksi harvoista hetkistä ku olen yksin ni siks voin kirjotella. Olis aika epäkohteliasta, ainaki omasta mielestä ruveta kirjotteleen meistä jos se istuu vieres. Pelkään että se kommentois jotain mun tekstistä ja sitten nää ei enää oliskaan mun omia ajatuksia.
Tänään on tosiaan meidän kuudes viikkopäivä. Sen kunniaks muutettiin sokojalle, veljen taloon ku ne lähti Alanyaan, ni pidetään talo pystyssä sen aikaa. Justihin tulin saunasta mutta toi yks jäi vielä sinne, sillä oli vissihin vähän ikävä saunailtoja. Itsehän en ole käyny saunassa, ainakaan selvinpäin, sen jälkeen ku muutin kotoa. Jotenka siitä tosiaan on hetki aikaa.
Viikonloppu on menny ihan kivasti kotosalla. Eilen kävin työporukan kans teatterissa mutta muuten ollaan vain söpöilty himassa. Viime viikonloppuna oli mun synttärit jotenka tarjottiin kahvit perjantaina ja sen jälkeen lähettiin veljelle muutamalle ja siitä me sit hiippailtiin kirkonmäelle. Siellä mä en syystä ja toisesta viihtyny kauaa, jotenka lähdin erittäin ystävällisesti omille teille. Riitelin hetken keskenäni ja aloin nukkuun. Mutta muuten oli tosi mukava ilta. Niin harvoin nykyään vietän iltaa sokojalla ni oli ihan mukavaa vaihtelua.
Suurin osa porukasta vissihin nyt alko lukeen tätä juurikin sen takia että kuulis meistä. Jotenka voin vain todeta että erittäin hyvin menee. Niinku kaikki varmaan ajatteliki alussa, ni eihän me toisiamme oikeen hyvin tunnettu ku muutettiin yhteen. Mutta toisaalta, tää homma toimi sen verran hyvin alusta alkaen ni ei alettu toppuutteleen mitenkään. Nyt ku on oppinu tunteen toisensa paremmin ni rakastun siihen vain lisää, jos se nyt edes on mahdollista.
Torstainaki ku tulin himaan ni se oli tehny valmiiks ruuan, koska se tietää kuinka väsyny oon töitten jälkeen. Varsinki ku välillä tuntuu että kaikki kaatuu mun päälle. Mutta toisaalta itepä oon lupautunu kaikkialle, jotta enpä voi ketään syyttää muutaku itteäni.
Jos tässä vaikka yrittäis ettiä hiustenkuivainta ja sitte syödä jotain.
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...