Koiraportteja ja verhotankoja

Toimisto on käytössä ja pitkästä aikaa kirjoittelen oikeen läppärillä. Tuo WP sovellus on niin kätevä, niin suurin osa kirjoituksista tuleepi sen kautta. Tuntuu oikeastaan vähän hassulta kirjoittaa koneella, mutta eiköhän tähänkin totu.

Tällä hetkellä meidän Osku makoilee pöydän alla kippurassa ja tuhisee ja Aku on valloittanut nojatuolin. Tökkäsin tosiaan nojatuolin siihen nurkkaan jostain puhuin, että pitää keksiä sille joku käyttötarkoitus. Olohuoneessa oli ns. ylimääräinen nojatuoli, joten siirsin sen tänne toimistoon. Koirat on ainakin onnellisia kun saavat vilkuilla ikkunasta ulos. Meiltä näkyy kätevästi tielle ikkunasta, joten voitte kuvitella kuinka kivaa niillä on kun voi nojatuolilla istuskella ja seurata ihmisiä.

Tosin työpäivän ajaksi suljen sälekaihtimen, koska molemmat on aikamoisia vahtikoiria. Koiraporttikin on hankittu tähän huoneeseen, ettei nyt vaan sattuis mitään. Voisi ehkä vähän ketuttaa jos tulisi kotia työpäivän jälkeen ja koneet, näyttö tai tulostin olisi syöty. Onneksi pöydässä on teräsjalat, joten niitä ne ei sais hajalle… ehkä.

Carlsonin portti hankittiin Kokkolan Mustista ja Mirristä, hinnaksi sille jäi 79,90€. En kehdannut kertoa myyjälle, että portti tulee tipsulle sekä pienelle sekarotuiselle. Koska tämä on kumminkin 104cm korkea, muttakun tosiasia on vain se, että Aku on pieni korkeushyppääjä ja sitä ei mitkään pienet portit estele. Portti oli helppo ”asentaa”, se sijoitetaan oviaukkoon ja eiku ruuvaamaan painetassut oikealle kohdalle ja se on siinä. Portissa on myös pieni aukko pienlemmikeille ja huvittavinta tässä on se, että meidän pojat pääsee näpppärästi siitä aukosta. Ainut huomautettava asia portissa oikeastaan oli se, että huomioikaa asentaessa, että se tulee oikein päin. Portti aukeaa vain yhteen suuntaan ja loogisintahan olisi laittaa se suunta minne se aukeaa, sille puolelle missä koirien halutaan olevan. Ihan vain varmistaakseen, ettei satu mitään hassua.

Hassusta puheen ollen, tiesittekös että pattexin no more nails teippi ei ihan pidä verhotankoa seinässä? Tai siis jos oikein tarkkoja ollaan, niin teippi pysyy kyllä maalipinnassa mutta maali ei pysy seinässä. Vähän ehkä ketutti kun olin valokuvaillut ja ihastunut verhoihin niin ykskaks KABOM ne tippuikin alas. Meillä on siis betoniseinää 3/4 huoneesta joten ei oikeen huvittaisi siihen porailla. Pakkelointi, tasoitus ja maalaus ei ole oikeen mukavaa. Mutta tosiaan no more nails teippi oli kyllä mielenkiintoinen, sillä on myös kiinni meidän jatkojohto pöydän kannen alla, joten saapi nähdä kuinka hyvin se pysyy. Toistaiseksi ei ole valittamista. Uhrauduimme sitten tekemään reijät ikkunaseinään verhotangon pidikeitä varten yhdelle puolelle ja toisella puolella on vielä pelkkä teippi. So far so good, joten vältän verhojen vaihtamista toistaiseksi. Tosin ei noita tarvitsekaan vaihtaa kun ne on niin ihanat! <3

Kuva muuten otettu noin tuntia ennen kuin ne tippui alas. 😀

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...