Khyllä tää tästä.

Mikään näistä lomapäivistä ei oo oikeen menny suunnitelmien mukaan. Maanantaina kävin kaupungis, luulin että oikeen shoppailisin, pyh ja pah kaks toppia ja lenkkarit löysin, siihen se sitte jäiki. Kävin viemässä kamat kotia ja olin sitte lähdös porukoille hakeen mun tuuletinta. Meen ulos, kävelen autoa kohti.. ”ei jumalauta, AVAIMET!”. Olin siis ensimmäistä kertaa elämässäni lukinnu itteni ulos. Vitutti hiukan mutta parin puhelun jälkeen sain auton vara-avaimen ja illalla sitte tää mun vuokranantaja tuli avaan mulle oven. Eilen meni oikeestaa ihan hyvin, paitsi nyt se että en saanu tota vaatekasaa siivottua lattialta pois, mä taas vähä levittäydyin. Olin Sokojalla suurimman osan päivästä, pesin pyykkiä ja otin arskaa. Tänää mun piti sit näppäränä lähte aamul lenkille, olin suunnitellu että puol 9 on hyvä aika ku olin eilenki sillon, ei ollu liian kylmä. Arvasin kyllä jo illalla että voi olla hankala nousta ku vaalvoin taas liian myöhään ja ihan oikeassa olin. Herätyskello oli kyllä soinu ja yks kaveri oli yrittäny soitella ja herätellä mutta enhän mä heränny. Heräsin sit omin voimin siinä 9 aikaa, sitte kello oliki jo puol 10 ku pääsin ulos asti ja sillon oli jo nii jumalattoman kuuma ni en lähteykään minnekään. 

Mietin tässä että vois kasata nää vaatteet täältä pois, imuroida, käydä suihkus, pestä auto ja sen jälkee lähtee Jepualle. Omasta mielestäni aivan loistava suunnitelma. Voi kyllä olla että siirrän tätä lähtöä vielä huomiselle, sellane tunne että tuun kuolemaan siellä tylsyyteen jos lähden jo nyt. Mut ainaki viimeistään perjantaina päivällä mun pitäis olla sielä. Lähdetään varmaan etkoille jonneki ja sitte Pietarsaareen Jaakonpäiville. Awesome. 
Nyt jos vaikka tekis jotain järkevää.
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...