Keittiöni

 

Lupasin aikanani kuvia kämpästä, nyt niitä olis vihdoin koneellaki. Hassua ku just oon saanu kaiken paikalleen ni tekis mieli rempata. Oon jo suunnitellu uudet tasot ja ovetki, mutta tässä nyt ensin kuvia nykyisestä keittiöstä. Muuta en oo vielä kuvaillu, pitäis vissii siivotaki ennenku kehtaa mitää tänne laittaa.

Tässä se nyt olis, mun pieni keittiö.

 

Verhoja ei saa kommentoida, teen niille kyllä jotain, mä lupaan.

Eikä tässä keittiössä sinäällään mitään vikaa oo. Paitsi siis se että siellä on KULLAN väriset vetimet. Tuo tiskipöytä mua myös haittaa, seuraavaks siihen tulee kyllä pelkkä allas. En vain tiedä mitä teen tolle nurkalle. Astianpesukone sen verran syvä että tason ku laittaa ni se tulee tollai jännästi yli tuolla nurkassa. Mutta turha tollasta isoa tiskipöytää siinä pitää ku kumminki on astianpesukone ja toi mikroki on tollai jännästi siinä päällä ni ei sitä edes voi käyttää. Komero jääkaapin vieressä ei aukea kunnolla, koska ikkunalauta on vissiin asennettu jälkeenpäin, joten siihen pitää keksiä jotain. Muuten ihan näppärä keittiö, tuo ”kolo” jääkaapin vieressä tason alla mua pikkasen ihmetyttää. Mutta voinpi käpertyä sinne piiloon jos on tarvetta.

Tässä vielä vähän mun suunnitelmia:
Tasoksi ecolam, bambusäle
viola_valkea.jpg
Oveksi josadoorin viola vedinuralla
Altaaksi, Lapetekin BlancoDalago

 

Pitää tietysti vielä vähän suunnittelijoilta kysyä mitä mieltä ne on näistä mun ajatuksista. Mutta oon aina halunnu mustavalkosen keittiön ja nyt mä voisin sellasen vihoin hankkia!
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...