Joulumieli

Hitsi ku viikonloput menee niin nopeasti, äskenhän vasta oli perjantai ja lähin töistä ja nyt ykskaks on sunnuntai ilta ja istun ja ihmettelen, että minne ne vapaapäivät taas katos.

Lauantaina tehtiin pihatöitä, että ei talvi pääse taas yllättämään ja seikkailtiin kaupungissa. Tämä päivä meni kans kaupungissa asioilla ja ruokakaupassa ja ilta sokojalla rupatellessa.

Tiedättekö muutan kuinka paljon aikaa säästää, jos käy kerran viikossa oikein kunnolla ruokaostoksilla ja ostaa koko viikon ruoat kerralla? En määkään tarkkaa tuntimäärää osaa sanoa, mutta varmaan ihan hitosti, koska ei töitten jälkeen tarvi joka päivä lähteä erikseen kauppaan. Mutta onhan se vähän mielenkiintosta, kuinka kahden ihmisen + kahden koiran perhe saa ”kulutettua” sata euroa viikossa ihan perus ruokaan ja taloustavaraan. Eikä me edes syödä mitään ihmeellistä gourmet ruokaa.

Pieni merkonomi sisälläni on hyppiny onnesta, ku oon jaksanu kirjata ylös KAIKKI meidän menot ja tulot kirjanpito-ohjelmaan, eli tiedän tasan tarkkaan paljonko on menny rahaa polttoaineeseen ja paljonko vaatteisiin. Mikä tarkoittaa sitä, että vuodenvaihteessa saan tehtyä budjetin ensi vuodelle ja meille tulee ihan hitosti säästöjä! Tai ainaki pitäis tulla…

PS. Olispa jo joulu, ni vois laittaa jouluvalot ja koristeet. Kaipaan vähän joulumieltä.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...