JD Drift Challenge

Onpa ihana tämä Suomen kesä, ei voi muuta sanoa.

Koko lauantai meni Pietarsaaressa; Jaakonpäivien kunniaksi oli järjestetty Drifting skaba Citymarketin parkkipaikalla. Paikalla oli paljon ihmisiä ja kisaajiakin oli monta, eli saivat kunnon shown pystyyn.

Sain räsittyä vähän kuviakin, kun pääsin pelipaikoille. Olispa parempi kamera, koska nuo kuvat on ihan jees tyyliin Instassa ja ehkä jopa Facessa mutta vähänkään isompanane on (omaan silmään ainaki) yhtä pikselimössöä. Mutta ollakseen eka kerta ku oikeen kuvaan Drifting tapahtumassa niin oon kuitenki aika tyytyväinen, koska ois voinu mennä paljon huonomminki.

https://ig.me/1JFxtAclr8VF2QE

Jäin miettimään tuota Kokkolan Venetsia Driftingiä joka piti siis järjestää tänä vuonna Santahaassa (aikaisemmin ollut K-Raudan parkkipaikalla, joka on tähän tarkoitukseen liian pieni) mutta jotkut elämäntapavalittajat olivat sitä mieltä, että tapahtuma on liian äänekäs ja myrkkysavua tulee niin paljon, että sitä ei voi järjestää noin lähellä asutusaluetta. Mietinpä vain, että missäköhän Kokkolassa voisi jotain hiukan äänekkäämpää tapahtuma järjestää ilman, että joku ottaa nokkiinsa? Muistelisin, että Mustakaristakin valitettiin kaupungissa asti, kun tuuli kuljetti äänen kauemmas kuin yleensä.

Ei Jeppisläiset vaan valittanut, vaan he olivat onnellisia tapahtumasta. Kuuntelin sivusta keskustelua, kuinka on kiva, että tällaistakin järjestetään ja eräs mieskin sanoi, suoraa lainatakseni ”kuulu kotia asti tämä ääni… Ni ajattelin, että samahan se on tulla katsomaankin, ettei tartte vaan kuulon varassa mennä”. En voi uskoa, että sanon näin, mutta oltaispa me enemmän niinku Jeppisläiset.

https://ig.me/azKcBuKX66PjMe

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...