Ilo irti elämästä

Ei oo taas vähän aikaan tullu kirjoteltua mitään, on mukamas ollu niin kiire. Päivät menee töissä ja iltasin ei paljon mitään jaksa tehdä ja jos lähtee jotain kaveria moikkaan ni siinä menee sitte aina puoleen yöhön ennenku on kotona.

Viime viikonlopusta sen verran että käytiin tosiaan Härmässä Rogerin ja Robbanin kans siellä power truck showssa. Lähettiin sinne lauantaina, omasta mielestä ehkä vähän liian myöhään mutta en valita. Tultiin sinne joskus 8-9 aikaan ehkä että olihan siinä ny aikaa. Hengailtiin siinä alueen ulkopuolella ku kaikki oli ottanu sen verran omaa juomaa mukaan, ni istuttiin siellä ja juteltiin shaissee. Robin soitti että seki liittyy meidän seuraan ni jäätiin sitä sitte odotteleen. Jumalaton jono sinne alueelle ku vihdoin tajuttiin lähteä sisäänkäynnille jonottaan. Muut ei tainnukaan käydä siellä valoshowssa mutta minä ja Bobi otettiin ilo irti koko matkasta ja käytiin myöskin siellä. Aivan uskomattomia autoja, ei voi muuta sanoa. Piti paria kaveria moikata siellä mutta enhän mä niitä sieltä sitte löytänykään ja selitykset missä ne oli, oli myöskin hiukan vajaat ni luovutin ja lähdin sitte takas sinne ravintolapuolelle. Taas saa sanoa että naistenvesssan jono on kyllä paras paikka tavata uusia ihmisiä, samaten ruokajono. Kaikilla oli niin hyvä fiilis siellä, pakko lähteä uudestaan ens vuonna!

Tulin täs hetki sitte Jepualle. Tässä vaiheessahan mä yleensä avaudun kasitien matkaajista mutta tällä kertaa ei tartte. Siellähän pääsi kerranki ihan sukkelasti meneen, fucking awesome. Ei menny ku kolme röökiä matkalla Kokkola-Jepua, ku yleensä polttaa kokoajan ku menee hermot. Tulin sit tänne ja totesin että oon yksin talos, once again. Koira oli aivan innoissaan ku joku tuli pitään sille seuraa. Lähettiin sitte ulos hengaileen hetkeks ja nyt oon sitte tässä. Puoli tuntia kuulemma menee ni saan seuraa, en tiedä mitä keksis sen ajan tehdä..  Kaippa mä täs jotain kivaa vielä kehitän.

Nyt ulos riehuun ton koiran kans ni ehkä seki nukkuis ens yön.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...