Ihmetteleville

Huomasin että mun kirjotus Alanyan matkasta on saanu paljon lukijoita. Sen verran voin siitä vielä sanoa että matkayhtiölle annettiin palautetta siitä respan kundista ja bussimatkasta Alanyasta Antalayan lentokentälle lähtöpäivänä. Tai siis kaverit anto koska niillä oli kaikki varausnumerot sun muut ni mä en itse pystyny sitä tekeen. Vastaus on tullu sieltä jo aikoja sitten ja pitivät sitä harmillisena ja ihmettelivät miksi ei olla sanottu siitä matkaoppaille ku ne on käyny hotellissa. Jos oikeen ajatellaan ni oppaat on käyny siellä kymmeneltä aamuisin, me ollan tultu hotellille about 6-7 aikaan aamulla. Ei oikeen siihen aikaan sitte heräile oppaille juttelemaan. Järjestäisivät niin että opas kävis siellä vaikka ruokailun aikaan jolloinka suurin osa ihmisistä on paikalla ja hereillä. Mutta eipä tästä sen enempää, sehän on jo ollutta ja mennyttä.

Ois kyllä ihanaa päästä sinne takas! Yks kaveri on lähdössä sinne syksyllä ni saapi nähdä jos sais töistä viikon vapaata ni lähtis siellä pyörähtään. Vois tulla vähän erillainen reissu kun nää kolme muuta ku lähtee eri porukan kans.
Eih nyt ei saa alkaa miettiin Alanyaa, tulee liian ikävä takas. Erehdyin yks ilta katteleen kuvia sieltä ja kyllä siellä on nautittu elämästä! Mutta voihan sitä täälläki nauttia, ei ehkä samalla tavalla mutta melkein.

Tänään alkais sitte Himoksella Jysäri, hiukan ottaa päähän ku ei sinne päässy. Oisin päässy bilettään mun uuden tuttavuuden kans, mutta en saanu mukaan lähtiöitä ja ois ollu ehkä hiukan outoa änkeä sinne ”yksin”. Ni jätinpäs sit väliin. Yhtä hyvin tää ilta menee Kokkolassaki parhaassa seurassa. Töitten jälkeen käyn suihkus ja sit yhdessä kauppaan ja sen jälkeen bileet pystyyn. 😉

Te jotka nyt mietitte että miten voin blogailla ku oon töissä, ni käytän ihan näppärästi vartin kahvitauon tähän. Oon mielestäni sen ansainnu ku kävin leikkimässä varastomiestäki aikasemmin päivällä. Mitenkäs sitä sanotaa; vaihtelu virkistää?

Nonih jos tästä vaikka jatkais vielä pari tuntia ja sitte vaihtais vapaalle!

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...