Hyvä ruoka, parempi mieli

Eilinen päivä oli suoraa sanottuna turhauttava. Mua ärsytti kaikki. Varsinki se, että hengailen kotona tyhjän panttina kun olisin voinut olla töissä. Huvittavinta tässä tilanteessa on ehkä se, että mää oon viikon hehkuttanu tätä mun lomaa. Ollu ihan fiiliksissä siitä, että saan vain olla kotona. Eilen piti siivota, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Ainut mistä oikeasti innostuin, oli se että sain tehdä ruokaa. Siis oikeasti tehdä jotain herkullista ihan itse. Eikä vain lämmittää jotain töitten jälkeen väsyneenä, tai polttaa pohjaan pataa koska väsyttää niin paljon. Vaan pystyin oikeasti tekemään ruokaa. Eilen tein pitkästä aikaa paistettuja perunoita, ne on vain niin hyviä. Ei toki yhtä hyviä kun äitin tekemät, mutta sellasta sattuu.

Tänään hemmottelin herra miestä pihvillä ja jälkkärillä. Hienoa, että mun päivän kohokohta on ruuanlaitto. Meillä harvoin syödään mitään jälkkäriä, taikka muutenkaan mitään makeaa. Iltakahvin kanssa joskus saatetaan jotain herkutella, mutta sitäkään ei tapahdu usein. En tiedä johtuuko se siitä, että me ei ikinä muisteta ostaa mitään vai siitä, että me tehdään niin makeaa kahvia, että se ei tarvitse lisukkeita.

Viime viikonloppuna ajateltiin ensin, että oltais käyty ulkona syömässä. Mutta se vaihtuikin siihen, että tehtiin itse vähän ns. ”parempaa” ruokaa ja juotiin viiniä. Voin myöntää, että viini oli vikatikki. Ehkä pahin virhe pitkään aikaan. Tulihan se toki juotua, sen jälkeen kun sillä oli hetki leikitty. Mutta ei ollut kyllä meidän juttu se.

Muutama kuva meidän gourmet ruuista.

         

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...