Huomenta Suomi!

Viikonloppu tuli ja meni, meni taas eilinen päiväki talteen ku tuli nukuttua suurin osa ajasta. Lauantaina käväsin töissä vähän paperihommia tekemässä pois ni tänään voi ottaa vähän rennommin. Illalla sitte Uutenkaarlepyyhyn viettään Noran synttäreitä. Pietarsaareenhan me tietysti loppuillasta päädyttiin. Ois kyllä voinu jättää sen reissun tekemättä, mutta tulipa sieläki käytyä. Joskus 5-6 aikaa vissihi päässy nukkumaan että eipä siinä. Se on varmaan syy miks nukahin eilen illalla sohvalle. Heräsin joskus 9 aikaa illalla ni sitte olin pirteä melkein koko yön. Onneks sain seuraa ni oli juttukaveri eikä tarttenu yksikseen ihmetellä. Toisaalta se nukkumaan meno oli meillä hyvin hankalaa, vissihi joskus 5 aikaa aamulla saanu unta, että tänää tosi pirteenä töihin ja silleen.

Onneks mun herätyskello toimi erittäin hyvin, meinas jopa hermot mennä ku viestejä tuli nii jumalattomasti, Mutta on se hyvä että se apina (oliko tää parempi ku puolihurri?) pitää musta huolen! <3

Pian olis aamukahvitki juotu ja vois alkaa mateleen sinne töihinpäin. Tälle päivälle ei oikeestaan oo paljon mitään suunnitelmissa. Inventaariolistat pitäis tietysti tehdä valmiiks mutta siinäpä se sitte oliki. Onneks firman vaihde pitää mut suht kiireellisenä koko päivän ni riittää tekemistä.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...