Höpinöitä

Pakko myöntää että heti aamusta herääminen on ihan jees. Uusi puolihurri ystäväni (haha sori oli vaa pakko :D) päätti herättää mut viestillä, en ymmärrä miten mulla on edes äänet ollu päällä puhelimes, mutta hyvä näin. Pitää pyytää sitä herättään mut joka aamu aikasin ku en tota herätyskelloa tottele. Täsä nyt on sitte vähän siivoiltu ja pari kuppia kahvia juotu ja spotify listoja käyty läpi. Samanlaista palloiluahan tämä on ku kaustarin aamut, mutta oonpa ainaki pirteenä töissä. 

Töistä puheen ollen oon ollu tosi aktiivinen siellä tällä viikolla. En tiedä mikä mulla taas on. Pari iltaa vääntäny täällä himas noita listoja ihan vain siks että pääsisin niistä pian eroon. Vaikka toisaalta keksin kyllä aina lisää tekemistä, että tää on sellanen ikuisuusprojekti. 
Viikonloppu olis taas, tänään en varmaan tee yhtikäs mitään illalla. Kiellän itseäni ottamasta töitä himaan. Tekis melkein mieli hengailla porukoilla tää ilta, vois saunaanki päästä jos oikeen nätisti pyydän. Sokojalla en oo pitkään aikaan viettäny iltaa. Käynhän mä siis siellä usein töitten jälkeen, koska äiskän ruoka on parasta. Huomenna olis sitte piiiiitkäääästä aikaa suuntana Uusikaarlepyy. Olis Noran synttärit ni lähetään porukalla viihteelle. Tuntuu kyllä hiukan oudolta lähtee sinnepäin ku siitä on niin kauan ku oon sielä ollu. Have you missed me?
Katoin tossa että osa kävelyteistä alkaa jopa näyttään aika hyvältä, ni vois ruveta lenkkeileen taas ilman että tarttee pelätä että kaatuu. Mutta toisaalta sielä on kyllä niin kylmä tuuli että en mä kumminkaan tarkene. Pitäis se salikortti hankkia, mutta pelkään että seki jää sit käyttämättä ja ku tuota rahaa nyt ei mitenkää liikaa kumminkaan ole. Ollaan nimittäin suunniteltu Turkinmatkaa keväälle, ni sinne uppoo ihan kivasti rahaa. Säästötiliin en millään haluais koskea nyt ku kerranki oon saanu sinne kerätty vähän. 
Jos täsä vaikka pukis päällle ja lähtis hissukseen tuonne työmaalle.
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...