Home sweet home

Ollu pikkasen erillainen viikonloppu, oon ollu himas koko ajan. Tai noh porukoilla tietysti käyny mutta siis muuten ihan kämpillä koko viikonlopun. Virkistävää vaihtelua siihen entiseen ku aina olin jossain. Tässä välissä on nyt käyty Vaasassa ja Uudessakaarlepyyssäki on jotain happeninkiä ollu. Viime viikonloppu meni kans Kokkolasssa, perjantain olin ihan kämpillä ja yöllä tuli sit seuraa ja aamulla sit tähä paikallisee syömää ja siitä se ajatus sitte lähtiki. Ilta meni sitte cittarin muijien kans viihteellä. Tämä tyttö oli pikkase puhki, mutta hyvin jaksoin kumminki pysyä mukana.

Siks tää koti-viikonloppu on ollu ihan jees. Eilen kävin töissä pikasesti yhden hinnan kattomas ja pari kuvaa muokkaamas, sen jälkee kauppaan ja sitte nätisti himaan. Niin rentouttavaa vaan olla eikä tehdä mitään erityistä. Eli menny aikalailla sarjoja kattoessa ja blogeja seuratessa. Oonhan mä ny tietysti siivoilluki vähän mutta ku ei täällä oo ees paljoa viikolla ollu ni eipä tääläkään paljon tekemistä ollu.

Vois taas pikkuhiljaa lähtee sokojalle, siellä on kuulemma kakkuaki tarjolla tänää. Hyvin menee tää terveellisesti eläminen. Perjantai muuttui pizzapäiväksi töissä, röökin lopettamine ei oikeen menny niinku strömsöössä ja nyt vielä kakkua. Olen niin ylpeä itestäni, ehkä tää vielä tästä.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...