Ensitreffit alttarilla

Katoin mainoksia tästä jo aikasemmin ja ihmettelin että mitäs vittua nyt taas. Viime viikolla oli sitte pakko katsoa ensimäinen jakso ja jäi sen verran pahaan kohtaan ni oli pakko jatkoa katsoa tänään. Siis oikeasti sen kohdan ku ne menee naimisiin. Parasta oli ku ne esittäyty siinä alttarilla toisilleen. Haha so funny.

Tästä ohjelmasta on tullu jumalattomasti kritiikkiä mitä nyt oon iltalehdistä vilkaissu. Enkä oikeastaan ymmärrä miksi? Eipä meitä paljon oo liikuttanu järjestetyt avioliitot muissa maissa, joissa kumminki on kyse usein nuorista tytöistä jotka annetaan pois. Tässä on kumminki kyse aikusista ihmisistä jotka halus kokeillä tätä vähän eritavalla. Ei kukaan muukaan joka naimisiin menee voi olla 100% varma että pysyykö ne yhdessä, vaikka niin luvataan Jumalan ja seurakunnan edessä. En tiedä eroprosenttia tällä hetkellä, mutta voin kuvitella että se on isompi kuin mitä monet luulee. Nykyään suhteet ei vain kestä. Monet menee naimisiin liian nuorena, tai sitten yksinkertaisesti liian aikasin. 
Mistään ei voi ikinä olla varma, ni voisin melkein todeta että tämä on varmin mahdollinen tapa hankkia itselleen kumppani. Tässähän oli kumminki ns. expertit valitsemassa pareja, joten tässähän pitäis käydä hyvin. Tietysti juonipaljastukset katsoin äsken, kaksi kolmesta parista on vielä naimisissa ja asuu yhdessä. Heti kyllä huomas mikä noista pareista ei oikeen natsannukaan. Tuonnehan täytyy mennä avoimin mielin mukaan jos jotain siitä haluaa saada irtikin. Kyllähän sitä minkä tahansa suhteen saa toimimaan kunhan yrittää ymmärtää toisiaan, osoittaa kunnioitusta ja huomioi kumppaniaan. Simple as fuck.
Jos sitä vaan menis suihkuun ja sitte nukkumaan ni jaksaa taas huomenna. Tänään oli pikkasen kiireinen päivä töissä, ehkä huomenna menee paremmin.
Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...