Elämäni miehelle

Rakas, tämä on kokonaan sulle. Oon sanonu sulle nämä asiat monesti, tämä on vain yhteenveto kaikesta. Vähän niinku meidän yhteenvedot/lopputulokset riidan päätteeksi.

Sä oot se ihminen joka sai mut uskomaan, että mä kelpaan just tällasena. Sait mut uskomaan siihen, että me ollaan luodut toisillemme. Vaikka en aikasemmin osannut kuvitellakaan, että kaksi ihmistä voisi olla luodut toisilleen.

Sä oot vahvin ihminen jonka tiedän ja samalla myös ymmärtäväisin. Kaikki ne kerrat kun olen sanonut, että kukaan ei ymmärrä mua, ni oot todistanu sen vääräksi. Sä ymmärrät mua aina ja jos et heti ymmärrä, niin yrität kunnes ollaan samalla aaltopituudella. Haluat aina kaikille hyvää, vaikka kaikki ei millään ansaitsis sun kiltteyttä.

En osaa edes kuvitella elämää ilman sua. Varsinkaan aamukahveja ilman sua mun vieressä tai tyhjää sänkyä iltaisin. Sä teit tästä asunnosta kodin, aikasemmin tämä oli mulle vain kämppä jonka satuin omistamaan. Nykyään tää on mulle niin paljon enemmän, tämä on Meidän yhteinen koti, jossa Me jaetaan ilot ja surut. Helppoahan meillä ei ole aina ollut. Kukaan voi taata, että meidän tulevaisuus olisi yhtä ruusuilla tanssimista jatkossakaan. Ennen ajattelin, että parisuhde on täydellinen sillon kun ei riitele, väittele tai piikittele toisilleen. Sun kans tuntuu siltä, että kaikki on hyvin vaikka meillä on erimielisyytemme. Jopa sillon kun riita on pahimmillaan, mä rakastan sua. Jopa sillon ku piikittelet, mä rakastan sua. Jopa sillon ku nukahat kesken keskustelun, mä rakastan sua. (uskokaa tai älkää, mutta näin on käynyt.  Oon hyvää seuraa.  :D).

Haluan olla sulle se täydellinen vaimoke, se jonka kans haluat talolainan, muksun, omakotitalon, koiran ja oman mehtän. Toivon että olen se joka piristää sun päivää samalla lailla niinku sä piristät mun päivää jo pelkällä olemassaolollas.

Tykkään kuunnella ku selität jotain innoissas, vaikka en siitä mitään edes ymmärtäis. Voisin makoilla ja kuunnella sua vaikka vuorokauden ympäri kyllästymättä. On ihanaa kun jaksat aina selittää uudestaan ja uudestaan jos haluan oppia jotain. Joskus pyydän sua selittämään uudestaan vain siksi, että saan taas vain kuunnella sua. Yleensä kylläkin siksi, että en heti hiffaa mutta se on sivuseikka…

Lupaan pysyä aina sun tukena ja turvana. Tulen aina olemaan sun kihlattu, sihteeri, yhtiökumppani, pyykinpesijä, hieroja, psykologi,  apina ja tulevaisuudessa myös vaimo. Se yhteys mikä meillä on, on jotain niin erityistä ja oon vasta viime kuukausien aikana tajunnut, että kuinka harvinaista tällainen oikeasti on. Sä oot parasta mitä mulle on ikinä tapahtunu ja teen mitä vain sun vuoksi.

Pahoittelen ällösöpöä postausta,  mutta oon vain niin ylpeä miehestäni ja siitä mitä meillä on.

image

Rakastan sua Petri.  ❤

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...