Ei oo heleppoa

Lähdin sitte kumminki Jepualle jo keskiviikkona, sain kuulla että Robbanilla on vapaata loppuviikko ni on ainaki ollu seuraa. Kävin koiria lenkittämäs eilen, jumalauta että oli kuuma! Vaikka yritin mennä nii aikasin ku nyt jaksoin nousta; oliskohan ollu puol 9 ja sitte nii myöhään ku mahdollista, tais mennä siihen 11 aikoihin. Mutta hikihän siinä tuli. Eilinen päivä meni sitte Robbanilla aurinkoa ottaessa, vähän poltin selkäni niinku instagramista ehkä näitte, fucking awesome. Kivat rusketusraidat kohta, edelleen vähän punanen ni se on nyt auringonottokiellossa. Tänää käytiin iha Härmässä asti ostoksilla ku ei ollu parempaakaan tekemistä. Pärjätään ehkä tää ilta meidän pussilla. Kundit lähti tonne Rogerin (http://lindvallin.blogspot.fi/ ,Roger ja vejt att du uppskattar e 😉 )talolle ilmeisesti kaiveleen, jäin sitte tänne yksin hengaileen.

Illalla ois sitte suuntana Pietarsaari, en tiedä millä lähdetään sinne mut kait me tässä jotain kehitellään. Sielä voi olla hiukan kuuma jos on tällane ilma koko illan. Pääasia että ei sada, muuten saa olla millane ilma vain. Jäin miettiin että millane ilma oli viime vuonna mutta en suoraa sanottuna muista. Sellane tunne että sillon olis tullu pieniä sadekuuroja? Muistan vain hyvin selvästi sen että ajauduin Lotan luo yöks ja siitä en sitte kommentoikaan sen enempää. :’D

Hah mulla ei muuten oo heleppoa tää ruottin puhumine. Täällä Jepualla jos innoissani selitän jotain tosi hauskaa ni ainut mitä kundit siihen kommentoi on että mä puhun Kokkolan murretta, sama asia on sitte taas Kokkolassa päin, sielä valitetaan ku puhun niinku ulkopaikkakuntalaiset. Eli en ilmeisesti sovi oikee minnekään. Mulle on aina tarttunu murteet helposti, sama että kuulenko mä sitä vai luenko ni yhtä heleposti tarttuu. Mä en vain voi sille mitään!

Tässä vois ehkä lähtee tonne ulos ottaa aurinko hetkeks ja sitte pikkuhilijaa suihkuun että kerkeis hiuksetki kuivua ennenku nää sanoo että lähdetään.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...