Boobs

Pakko päästä itsekin kommentoimaan tätä kohuttua Maisan ”Tissit kunniaan!” kirjoitusta.

Tekstistä en niinkään ottanut nokkiini, se tapahtui vasta kun siirryin lukemaan kommentteja.
Taso oli seuraava:

”säälittävää että ei itseään hyväksy – samanlaisia pumpattavia myydään alan liikkeissä eikä kiinnosta tuotakaan leipoa”

Siis mitäs? Tästä tuli nyt sitten hyväksymisestä kyse. Hyväksyminen ja tyytyväisyys on kaksi eri asiaa, mikäli ei rintoihinsa ole tyytyväinen ni mikäs siinä jos suurentaa. Ja erittäin hianoa että kyseinen henkilö ilmaisi että ei leipois, sillä hänellä vissihin olis siihen mahdollisuuskin.

”Huhheijaa. Mitenhän älykkyyosamäärää saisi suurennettua kirurgisesti?”

 Aina kun ilmaisee mielipiteensä, varsinkin jos se on hyvin jyrkkä niin otetaan puheeksi ÄO. Ei tämä maailma näin pyöri, mielipiteitä on monia ja älykkyysosamäärällä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Mietinpäs vain että jos kirjoituksen olisi tehnyt pienirintainen nainen, joka olisi taasen sitä ylistänyt ja todennut että miehet eivät pidä isorintaisista, silloinkin olisi vastarinta ollut yhtä suuri. Taikka oikeastaan suurempi. Ainakin omasta mielestäni isot rinnat ovat kauniita. Itse olen saanut aika paljon huomiota niitten takia, ihan siviilissä kuten töissäkin. Baarissahan eniten ihmiset, tai oikeastaan miehet on tullu kehumaan niitä. Pari naistakin on tullu kertomaan että haluaisi samanlaiset, mutta harvassahan näitä tapauksia on. Yleensä kommentit on ollu ns. asiallisia. Joidenkin mielestä tuollainen kommentoiminen ylittää kaikki soveliaisuuden rajat. Mulle on siitä myös sanottu, että mun pitää sanoa jos menee liian rivoks puheet. Joskus on tullut raja vastaan, mutta se on ollut erittäin yliammuttua läppää. Muuten olen sitä mieltä että kaikilla saa olla mielipiteensä ja saapi ne ihan ääneen sanoa. Parempihan se on että kehuvat edes jotaki kuin että haukkuvat?

En nyt siis aja takaa sitä että kaikkien pitäisi hankkia isot rinnat miellyttääkseen muita. Jos itse on tyytyväinen kokoonsa niin mikäpäs siinä. Eikä mies varmaankaan olisi leikkiin lähtenyt mikäli naisen ulkonäkö ei miellytä. Karu faktahan nyt vain on se, että kyllä suurin osa miehistä pitää isommista rinnoista. Siitä ei pääse yli eikä ymäpri. Naisetkin muka sanoo että ”koolla ei ole väliä” mutta kyllä kaikki sen tietää että sillä kyllä on väliä. Sama pätee myöskin tässä asiassa.

Kivempi meidän kans on leikkiä kuin lautojen. 🙂

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...