Aamuavautuminen

Huh onpa taas jotenki arki raskasta. Viikonloppu oli ihan jees, perjantai ilta meni kotona hengailessa ja lauantaina lähettiin miehen kans kaupunkiin ja yks mun vanha kaveriki tuli mukaan. Ihan mukava ilta oli, vaikkaki toki hiukan erilainen ku mihkä oon tottunu. Mutta eiköhän se ole parempi näin.

Eilinen työpäivä oli erittäin hyvin kiireinen, jotenki kaikki kasaantuu aina maanantaille. Tänäänki voi olla ihan mukavaa ku on tilauspäivä että eipä siinä. Huomenna aamupalaveri ja sitte oonki työharjottelian kans kahdestaan firmalla loppuviikon, tarkottaen sitä että saan mennä lauantainaki töihin. Kieltämättä hiukan ehkä ottaa päähän ku haluais viettää aikaa miehen kans, mutta ehkä me ny pärjätään ne lauantain huimat neljä tuntia.

Jos tässä vaikka aktivoituis, pitäis ennen töitä käydä aaltopuulla viemässä pari sormilaatikkoa maalattavaks ja kaupassaki käydä pikasesti.Röökit loppuu nykyään aina kesken, mietin tosa eilen että jos oikeasti rupeis kääriin. Kohta oon ihan PA röökien takia, muttaku se käärimine ei oikeen multa luonnistu. Menee aina hermot ja haen askin. :’D

Nyt oikeesti vähä liikettä tähän aamuun.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...