WordPress

Huh, tänään on jo sunnuntai. Vikonloppu on menny näppärästi tän wordpressin kans värkkäämiseen. Tajusin että saisinhan mää firman sivutki tehtyä tällä. Nykyiset sivuthan on tosiaan visuaalisesti kauniit, mutta omasta mielestäni liian monen klikkauksen takana on faktaa. Tän oman blogin tein aika äkkiä, pitää vielä tutkia mitä kaikkea kivaa tänne sais. Mutta olen kyllä tyytyväinen tähänkin malliin. Heleppo ja yksinkertainen, eikös sitä kaikki nykypäivänä hae?

Herra mies on aktiivisesti osallistunu tähän prosessiin, yritti oikeen selittääki mulle tätä hommaa mutta ei oikein auennu mulle tää palvelin homma tai se että miks firman sivut toimii niinku ne toimii. Mutta se on hyvä että mää tiedän mitä mää haluan ja se osaa sen sitte toteuttaa, tämä on sitä yhteistyötä.

Tänään jos sais jotain aikasekski, lauantai on kuulemma laiskottelupäivä ja sunnuntai siivouspäivä. Joten saapi nyt nähdä jos tänään tää kämppä näyttäis kodilta eikä kaatopaikalta. Okei, liiottelin ehkä hiukan, mutta on täällä pieni katastrofi.

NYT aktivoidun.

Over and out.

Ilahduta minua kommentilla...